Новини

ВиК-Пловдив реконструира довеждащ водопровод в Стамболийски, успешно приключва и 2 обекта в Пловдив

Дейностите се извършват по проект „Доизграждане и реконструкция на водоснабдителни и канализационни системи в обособена територия, обслужвана от „ВиК” ЕООД, гр. Пловдив”, финансиран от ОП „Околна среда 2014-2020 г.“ В Община Стамболийски приключиха строително-монтажните работи по договор „ ..

Дата: Петък > 23-Септември-2022

Възстановено водоподаването към село Войнягово

„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – гр. Пловдив уведомява своите потребители, че към настоящия момент, в следствие на експедитивните действия на аварийните екипи на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – гр. Пловдив, водоподаването към село Войнягово е възстановено. Същото се осъществи чрез и ..

Дата: Петък > 09-Септември-2022

Във връзка с наводненията в населените места по поречието на река Стряма

Във връзка с наводненията в населените места по поречието на река Стряма в общините Карлово, Сопот, Калояново и община Марица, „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – гр. Пловдив уведомява своите потребители, че РЗИ – Пловдив препоръчва течащата вода от централни и местни водоизточници да се изп ..

Дата: Четвъртък > 08-Септември-2022

„ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ“ ЕООД – ГР. ПЛОВДИВ УВЕДОМЯВА СВОИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ:

  „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – гр. Пловдив уведомява своите потребители, че екипи на дружеството продължават да работят по отстраняване на авариите, причинени от наводнението в Карловския район. В селата Розино и Климент се работи по проблемните участъци и до края на деня ..

Дата: Неделя > 04-Септември-2022

ПОРАДИ БЕДСТВЕНО ПОЛОЖЕНИЕ Е ПРЕКЪСНАТО ВОДОПОДАВАНЕТО В РАЙОН КАРЛОВО

Във връзка с влошените метрологични условия и обявеното бедствено положение в община Карлово, поради преливане на р. Стряма и заливане на помпените станции, са възникнали множество аварии по тях. Работи се по спешното им отстраняване. По тази причина без водоподаване към момента остават сле ..

Дата: Петък > 02-Септември-2022