Новини

ИНКАСИРАНЕ НА ВОДОМЕРИТЕ за ВРЕМЕТРАЕНЕТО НА ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ЗА МЕРКИ СРЕЩУ РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА COVID-19 (КОРОНА ВИРУС)

Уважаеми клиенти, Във връзка с регистрираните случаи на COVID-19 (корона вирус) на територията на Република България и предприетите от Правителството мерки за защита от вируса и за оптимално отчитане на потребените ВиК услуги от клиентите на дружеството при ограничаване и недопускане на кон ..

Дата: Четвъртък > 30-Април-2020

СЪОБЩЕНИЕ

"Водоснабдяване и канализация" Пловдив уведомява жителите на гр.Кричим, че на 30.04.2020г. (четвъртък), поради извършване на пролетна масова дезинфекция на водоема и градската водопроводна мрежа в часовия диапазон от 8:30 ч. до 16:30 ч., населението ще може да използва вода само ..

Дата: Вторник > 28-Април-2020

УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА МЕРКИ СРЕЩУ РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА COVID-19 (КОРОНА ВИРУС)

Уважаеми клиенти, Във връзка с регистрираните случаи на COVID-19 (корона вирус) на територията на Република България, предприетите от Правителството мерки за защита от вирусаи обявеното извънредно положение на територията на страната ВиК Оператор – гр. Пловдив Ви уведомява, че грижата за к ..

Дата: Вторник > 31-Март-2020

ИНКАСИРАНЕ НА ВОДОМЕРИТЕ за ВРЕМЕТРАЕНЕТО НА ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ЗА МЕРКИ СРЕЩУ РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА COVID-19 (КОРОНА ВИРУС)

Уважаеми клиенти, За оптимално отчитане на потребените ВиК услуги от клиентите на дружеството за времетраенето на извънредното положение при ограничаване и недопускане на контактно разпространение на заразата, ВиК Оператор – гр. ПловдивВи уведомява, че инкасирането на водомерите на клиентит ..

Дата: Четвъртък > 26-Март-2020

УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА МЕРКИ СРЕЩУ РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА COVID-19 (КОРОНА ВИРУС)

Уважаеми клиенти, Във връзка с регистрираните случаи на COVID-19 (корона вирус) на територията на Република България, предприетите от Правителството мерки за защита от вируса и обявеното извънредно положение на територията на страната ВиК Оператор – гр. Пловдив Ви уведомява, че грижата за ..

Дата: Петък > 13-Март-2020