Новини

"ВиК" ЕООД гр.Пловдив извършва възстановителни мероприятия

"ВиК" ЕООД гр.Пловдив съобщава,че поради  възникнали аварии вследствие на влошената метеорологична обстановка в региона на гр.Пловдив,под директното разпореждане на Управителя на дружеството ще бъдат извършени възстановителни мероприятия в следните обекти и населени места:Помпена станция Пепе ..

Дата: Петък > 01-Август-2014

Осигурени водоноски за с.Храбрино

"ВиК" ЕООД гр.Пловдив съобщава,че поради влошената метеорологична обстановка е възникнала авария на Помпена станция Първенец.Намалено е водоподаването в с.Храбрино и Вилна зона 2.За нуждите на населението ще бъдат доставени водоноски,които ще бъдат позиционирани в центъра на селото и Вилна зона 1 ..

Дата: Петък > 01-Август-2014

Промяна в работното време на паричните салони на „ВиК” ЕООД

Във връзка с планирано провеждане на миграция на мрежовото оборудване, „Водоснабдяване и Канализация” ЕООД – гр.Пловдив информира своите клиенти, че касите на „ВиК” ЕООД в паричните салони на дружеството и в „Български пощи” ЕАД  ще работят с променено работно време, както следва: &nbs ..

Дата: Четвъртък > 17-Юли-2014

Да помогнем на пострадалите при бедствието във Варна и Добрич

Уважаеми колеги, Всички сме съпричастни към трагедията на стотици българи в Североизточната част на страната ни след пороя от миналата седмица. Драмата на Варна и Добрич, ужасяващите кадри и разказите на хората там провокираха у всеки състрадателност.  В цялата страна вече им ..

Дата: Понеделник > 23-Юни-2014

"Весела ваканция с ВиК" стартира на 1 юни

Кога, ако не на 1 юни! С този чудесен повод ще открием първото парти за децата от поредицата "Весела ваканция с ВиК" и тази година. Мястото е същото - Конюшните на царя" от 10,30 ч. с водеща Ася Антонова от "Страната на талантите". Очакват ни песни, танци, викторини и много подаръци!

Дата: Събота > 31-Май-2014