Новини

Нов Център за работа с клиенти на ул. "Юрий Венелин" 2

Уважаеми клиенти,

Уведомяваме Ви, че от 01 октомври 2015 г. "ВиК" ЕООД - гр. Пловдив открива нов Център за работа с клиенти на ул. "Юрий Венелин" 2 с работно време от 8.00 до 12.00 часа и от 12.30 до 16.30 часа от понеделник до петък. 

Дата: Четвъртък > 01-Октомври-2015

ПЛАН - ГРАФИК за върхови ревизии и профилактични прегледи на електросъоръжаването на помпените станции на "ВиК" Пловдив за 2015 г.

“ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ” ЕООД  ПЛОВДИВ СЪОБЩЕНИЕ “Водоснабдяване и Канализация” ЕООД Пловдив съобщава на своите потребители, че поради извършване на профилактични прегледи и върхови ревизии на електросъоръжаването на помпените станции на “ВиК” ЕООД Пловдив за есенно-зимни ..

Дата: Сряда > 23-Септември-2015

Оптимизация на отчитането и фактурирането на предоставяните ВиК услуги

Уважаеми клиенти, Уведомяваме Ви, че "ВиК" ЕООД - Пловдив е в процес на оптимизация на отчитането и фактурирането на предоставяните ВиК услуги. Във връзка с този процес, през месец август 2015 год. са извършени еднократни промени в графиците на отчет на показанията и фактурирането на ВиК усл ..

Дата: Понеделник > 10-Август-2015

Ново! Проверявайте фактурите си в своя профил на страницата на Дружеството

Уважаеми клиенти, Уведомяваме Ви, че считано от 01.08.2015 год. дружеството ще преустанови издаването и изпращането на фактури и лихвени известия към тях на хартиен носител на юридически лица, както и изпращането на фактури по електронна поща. Фактурите и лихвените известия към тях ще се ..

Дата: Вторник > 28-Април-2015

НАРУШЕНО ВОДОПОДАВАНЕ В РАЙОНА НА УЛ. „ВЪЗХОД”, Р-Н ИЗТОЧЕН

НАРУШЕНО ВОДОПОДАВАНЕ В РАЙОНА НА УЛ. „ВЪЗХОД”, Р-Н ИЗТОЧЕН Поради необходимостта  от извършването на ремонт на улична канализация по ул.”Възход”, временно ще бъде преустановено водоподаването на  жилищни блокове в участъка от кръстовището с ул. „Елба” до ул.” Правда”, за вр ..

Дата: Сряда > 15-Април-2015