Новини

Планирано прекъсване на ел. захранване в с. Белащица и с. Болярино на 3 септември

Поради планирано прекъсване на ел. захранването от EVN на територията на с. Белащица и с. Болярино, "ВиК" ЕООД съобщава на своите потребители, че ще бъде нарушено водоподаването в двете населени места на 3 септември 2014 г. от 8,00 ч. до 17,30 ч.


Дата: Вторник > 02-Септември-2014

Нови общи условия за предоставяне на ВиК услуги

Уважаеми потребители, Уведомяваме Ви, че с Решение № ОУ – 09 от 11.08.2014 г. на ДКЕВР са приети нови Общи условия за предоставяне на ВиК услуги на потребителите от ВиК оператора, които са публикувани във вестник „Новинар” в брой 196(6862) от 21 август 2014 г. и вестник „Марица” бр. 197 (749 ..

Дата: Вторник > 26-Август-2014

"ВиК" ЕООД гр.Пловдив извършва възстановителни мероприятия

"ВиК" ЕООД гр.Пловдив съобщава,че поради  възникнали аварии вследствие на влошената метеорологична обстановка в региона на гр.Пловдив,под директното разпореждане на Управителя на дружеството ще бъдат извършени възстановителни мероприятия в следните обекти и населени места:Помпена станция Пепе ..

Дата: Петък > 01-Август-2014

Осигурени водоноски за с.Храбрино

"ВиК" ЕООД гр.Пловдив съобщава,че поради влошената метеорологична обстановка е възникнала авария на Помпена станция Първенец.Намалено е водоподаването в с.Храбрино и Вилна зона 2.За нуждите на населението ще бъдат доставени водоноски,които ще бъдат позиционирани в центъра на селото и Вилна зона 1 ..

Дата: Петък > 01-Август-2014

Промяна в работното време на паричните салони на „ВиК” ЕООД

Във връзка с планирано провеждане на миграция на мрежовото оборудване, „Водоснабдяване и Канализация” ЕООД – гр.Пловдив информира своите клиенти, че касите на „ВиК” ЕООД в паричните салони на дружеството и в „Български пощи” ЕАД  ще работят с променено работно време, както следва: &nbs ..

Дата: Четвъртък > 17-Юли-2014